Bezorging

postnl logoups logo

Opknapper Rijwielhersteller heeft PostNL als partner wanneer het gaat om het bezorgen van pakketten.
De normale pakketservice wordt gebruikt wanneer u accessoires of kleding bestelt. PostNL Extra@Home regelt de bezorging van de fietsen.
Levering op de gewenste dag
Indien de fiets voorradig is en u bestelt 'm vóór 17.00 uur, kan deze de volgende werkdag al bij u bezorgd worden. Als u liever heeft dat de fiets op een andere werkdag bezorgd wordt, kunt u dat aangeven bij de afronding van uw bestelling in de kassa-omgeving.
Het verschil tussen de gewone pakketservice van PostNL en hun Extra@Home dienst, is dat Extra@Home u op de hoogte houdt van de tijd van bezorging. U krijgt een dag van tevoren via SMS, een ingesproken bericht of e-mail een tijdvak doorgegeven. Op de dag van bezorging krijgt u nog een SMS met een exacter bezorgtijdstip. Ontvangt u geen berichten of heeft u een vraag over de levering? Dan kunt u naar PostNL Extra@Home bellen via 088-6126880.
Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?
Omdat de fiets wel in de doos moet passen voor verzending, draaien wij het stuur en halen we de trappers eraf. Het enige dat u dus hoeft te doen wanneer de fiets wordt thuisbezorgd, is de trappers er weer op zetten en het stuur recht draaien. Hoe dat gaat, staat in drie stappen omschreven op de doos (ook welk gereedschap u daarbij gebruikt), maar u vindt het ook terug in de video hiernaast, waarin monteur Berend het u voordoet.
Welke kosten zijn waaraan verbonden?
Voor het verzendklaar maken en afleveren van uw bestelling, betaalt u – afhankelijk van het product – een bijdrage. Hieronder een overzicht van deze kosten. Ze staan bij het afrekenen in uw winkelmandje. Bij aankoop van meerdere fietsen of accessoires betaalt u slechts één keer bezorgkosten. Voor sommige producten worden geen bezorgkosten gerekend, maar dit staat altijd bij het artikel vermeld.

Volwassen fietsen (tenzij "gratis" aangegeven) 

Kinderfietsen tot en met 20 inch wielmaat €9,95

Accessoires met een totaalbedrag lager dan €50.00 €7,50

Accessoires (zonder fiets)  met een totaalbedrag hoger dan €50.00 Gratis

Hulp nodig?