Over Fietsopknapper

Wie Wij Zijn

Opknapper Rijwielhersteller is sinds 1998 dé fietsspeciaalzaak in Delft. Wij zijn het adres voor alle nieuwe fietsen, elektrische fietsen, gebruikte fietsen, accessoires, bedrijfsfietsen en reparaties. Wij zijn een winkel die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel hebben staan. Bij ons krijgt u het juiste advies, service en garantie.Onze merken

Wij verkopen diverse merken fietsen en accessoires in onze winkel; Gazelle, Batavus, Union, Victoria , Pointer, Cortina, Popal, Yepp, Bobike, Basil, Shimano, Simson en daarnaast meer dan 10.000 fietsonderdelen en artikelen.

U bent bij ons meer dan welkom voor bijna alles op het gebied van fietsen. Wij zijn een winkel vol fietsen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de zogenaamde "fiets van de zaak". Wij werken samen met o.a. Nationale Fietsprojecten, Bedrijfsfietsenplan Nederland. Ook hebben wij afspraken gemaakt met diverse andere bedrijven die het bedrijfsfietsenplan zelf administratief afhandelen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van fietsen die bedrijfsmatig gebruikt worden

Gebruikte fietsen

U kunt bij Opknapper Rijwielhersteller ingeruilde fietsen aanschaffen met 3 maanden garantie. Alle aangeboden fietsen zijn volledig onderhouden en worden in de beste staat verkocht, voorzien van de nodige nieuwe onderdelen en uitgebreide reiniging. Regelmatig bieden we ook demo-modellen aan. Bekijk ons volledige tweedehands aanbod op Marktplaats.

Werkplaats en Reparatie

Vanuit onze winkel is het mogelijk direct onze moderne open werkplaats binnen te lopen met meerdere complete werkbanken. Wij zijn voorzien van vele speciale en moderne gereedschappen om zo uw fiets in top conditie te behouden.

Hier kunt u met iedere fiets terecht, ongeacht welk merk of het nu is voor lekke banden, complete revisie, een nieuw lager, wiel, Rem, verlichtingscontrole of gewoon het poetsen van uw fiets. Fietsreparatie is inclusief leenfiets bij de Opknapper Rijwielhersteller.

Unieke Haal & Breng Service

Wat ons uniek maakt is onze haal & breng service. Wij komen uw fiets bij u thuis ophalen indien deze niet meer in staat is om op te rijden.

Woont u niet in Delft? Geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen wij uw fiets halen in de volgende plaatsen: Den Hoorn, Rijswijk, Den Haag, Wateringen, De Lier, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Tanthof - Voorburg.

Online fiets kopen

Fiets Kopen bij fietsopknapper.nl is super snel geleverd!

Wilt u een fiets online kopen? www.fietsopknapper.nl heeft dé fiets die u zoekt! In ons ruime en veelzijdige fietsen assortiment op www.fietsopknapper.nl  vindt u de juiste fiets.

1-   Wij zijn gecertificeerd door Webwinkel Keur

2-   Gratis rijklaar maken

3-   Servicebeurt fiets

4-   Eigen bezorgservice


Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!

Tot snel bij Opknapper Rijwielhersteller 

Hulp nodig?